1. All things bright and beautyfull
  9. Give me Jesus
  10. Gå med I lunden
  11. Herren er min hyrde
  12. I Danmark er jeg født (Sebastian)
  13. Inclinationsvalsen (Älskvarda flicka)
  14. Morgensang af Elverskud
  15. One
  16. Påls fuge
  17. Rhytm of life
  18. Viva la vida
  19. You raise me up

Nyt medlem: Koret byder Michelle Breum varmt velkommen som nyt medlem af 1. alterne!

Bemærk: Lige nu mangler vi flere mænd i koret - kvinderne sukker efter flere! Kom og prøv at være med på vores øveaftener mandage fra kl. 19:30 - kontakt gerne koret inden :-)!

---

Aalborg Koncertkor er et stort amatørkor for mænd og kvinder i alle aldre, der gerne vil engageres til koncerter og musikalske indslag, kulturelle arrangementer og møder. Vi lever op til vores navn ved ofte at give koncerter!

Koret blev stiftet som “Aalborg Operettekor” i 1955, og har virket uafbrudt siden med forskellige dirigenter og pianister. Koret har haft mange udbytterige opgaver i både ind- og udland. Vi har ved flere lejligheder repræsenteret Danmark som “officielle” ambassadører!

Sangeksempler fra 2018 i mp3-format:

Ave Verum, Bohemian Raphsody, For The Beauty Of The Earth, The Little Mermaid, Andrew Loyd Webber In Concert.